• Geachte leden,

  Ook de ALV heeft te maken met CORONA en vandaar dat we deze moeten uitstellen.

  Anders hadden we gezamenlijk gesproken over de nieuwe bestuursleden / financieel verslag en waren de leden benoemd die als jubilaris extra in het zonnetje worden gezet.

  En hadden we ook op gepaste wijze afscheid kunnen nemen van Loekie v.d. Brand-Bluijs die ons naar een aantal jaren gaat verlaten i.v.m. gewijzigde werkzaamheden. Loekie via deze weg in ieders geval hartikke bedankt voor je inzet en hopelijk zien we je op zondag nog regelmatig bij S.v.S.S.S.

  Als bestuur hebben we gekozen om de ALV te verplaatsen naar voorjaar 2021, wettelijk moet de ALV gehouden worden binnen 6 maanden na de jaarafsluiting, maar door CORONA is deze periode door de wetgever officieel met 4 Maanden verlengt.

  De kas controle is uitgevoerd door Marjolein v Liempde en Sjoerd Smit en aangezien er geen op of aanmerkingen waren verwachtten we dan ook zeker Decharge.

  Om het jaarverslag te lezen, is deze te downloaden onderaan dit bericht. Mocht u geïnteresseerd zijn in de jaarcijfers dan kunt u contact opnemen met Ben Weijters om een afspraak te maken om deze in te zien.

  Met vriendelijke groeten.

  Bestuur S.v.S.S.S.

  Jaarverslag 2019-2020

rfwbs-slide