• Mei 2022

   

  Bijna alles loopt weer en beetje zoals het hoort, nu de CORONA perikelen grotendeels voorbij zijn, en hopelijk voorbij blijven.

   

  DOUCHES

  We hoopte dat de douches na lange tijd weer gerepareerd waren, en vorig weekend zag het er veelbelovend uit. De Corona tijd en het niet gebruiken, plus de combinatie van toch elke week, enkele malen spoelen voor Legionella heeft er voor gezorgd dat het hele systeem veel kalk afzetting heeft, vandaar de problemen al enkele maanden. In overleg met Hoppenbrouwers en de stichting is men al aantal weken bezig om te zorgen dat het systeem toch weer op gang gaat komen. Al blijkt de leeftijd van het systeem, en de lange periode mede door Corona dat het systeem lange tijd niet heeft hoeven werken, wat helaas nadelige gevolgen heeft gehad. Dus de stichting is volop bezig om de boel weer aan de praat te krijgen, dit in samenspraak met Hoppenbrouwers, sorry voor de overlast, al help dat niet veel.

   

  Het systeem bestaat uit twee ringen, kleedkamer 8 bijvoorbeeld hoort bij ring twee, en als kleedkamers 3-4-7- in gebruik zijn, is er door de ontstane problemen niet meer voldoende druk op de douches van kleedkamer 8 en vandaar dat ze niet meer functioneren. Hopelijk geeft deze uitleg een beetje helderheid over het systeem.

   

   

  Met vriendelijke groeten

  Bestuur SvSSS

rfwbs-slide