• Echte mannen

  Met heel veel trots wil de arbitragecommissie van SvSSS u informeren dat op 11 november 15 "ECHTE MANNEN" geslaagd zijn voor de opleiding "Pupillenscheidsrechter". In de stromende regen zijn alle cursisten geslaagd voor het praktijk-examen.

  Heel veel dank aan onze JO11-1 en JO12-1 en de jeugdteams van Willem 2 en Jong Brabant voor de actieve deelname aan de oefenwedstrijden waardoor dit praktijk-examen heeft kunnen plaatsvinden.

  KNVB. COVS, voorzitter van SvSSS en PVKT hebben (10 leden van SvSSS. 3 van Willem 2 en 2 van Jong Brabant )15 certificaten uitgereikt. Tevens hebben de nieuwe scheidsrechters allemaal een fluitje, notitieboekje, gele en rode kaarten en een klein presentje gekregen. Een gebeurtenis waar we als SvSSS trots op mogen zijn.

  Heel veel dank gaat uit naar alle mensen (kantine, bestuur, materialencommissie, PVKT, KNVB, COVS, spelers, ouders en leiders) die deze avond mogelijk hebben gemaakt.

  We gaan in de nabije toekomst genieten van de inzet van deze nieuwe scheidsrechters en starten in het voorjaar van 2020 een nieuwe cursus voor nog eens 10 deelnemers van SvSSS.

  Alle (15) jeugdscheidsrechters PROFICIAT namens de arbitragecommissie.

rfwbs-slide