• Een bericht vanuit het bestuur - Dodenherdenking

  Geachte voetbal vrienden.

  Onderstand schrijven is binnen gekomen via de KNVB. Als SvSSS en bestuur respecteren wij uiteraard de Nederlandse oorlogsslachtoffers.

  De KNVB vraagt op 4 mei geen voetbalactiviteiten meer te organiseren na 18.00 uur. - Foto: KNVB Media

  Traditioneel herdenkt Nederland op 4 mei om 20.00 uur met de Dodenherdenking de Nederlandse oorlogsslachtoffers. De KNVB vraagt om op die dag na 18.00 uur geen voetbalactiviteiten meer te organiseren. Om alle betrokkenen van de vereniging de kans te geven stil te staan bij de Dodenherdenking, verzoekt de KNVB de besturen van alle verenigingen om deze gedragslijn te volgen. Verenigingen die hun deuren al hebben geopend voor de jeugd om te trainen, vragen wij dit gegeven in acht te nemen en op deze avond geen trainingen in te plannen.

  https://www.knvb.nl/nieuws/assist-wedstrijdsecretarissen/assist-wedstrijdsecretarissen/54179/geen-voetbalactiviteiten?utm_medium=email

  Wij als SvSSS bestuur willen onze jeugd, in deze zojuist versoepelende corona tijd echter toch de mogelijkheid geven om de geplande activiteiten door te laten gaan.

  Mochten er ouders/verzorgers die hun kinderen graag na 18.00u thuis houden, dan begrijpen wij dat volkomen, wij hopen dat U ons besluit ook begrijpt.

  Ook wij zullen om 20.00u een minuut stilte in acht te nemen ter herdenking van de Nederlandse oorlogsslachtoffers.

  Mochten er leiders dan wel trainers zijn die maandag 4mei liever thuis stil willen staan bij deze herdenking dan vernemen wij dat graag. Wij respecteren uiteraard hun keuze.

  Met sportieve groeten.  

  Bestuur en TC-Jeugd S.v.S.S.S.

rfwbs-slide