• Grote Clubactie 2019

  Beste spelers en speelsters en leiders,

  Vanaf 14 september 2019 is het weer zover. Dan start namelijk de verkoop van de Grote Clubactie loten. Net zoals andere (sport)verenigingen vraagt ook Sv.S.S.S. een groot deel van haar actieve leden hun steentje bij te dragen aan de verkoop van deze loten.

  De verkoopboekjes worden op Zaterdag 14 september uitgereikt via jullie leider. Voor iedere speler is er 1 boekje aanwezig. Het is de bedoeling zoveel mogelijk loten te verkopen. De boekjes zijn voorzien van een sticker met daarop de naam en het team van de speler.

  Indien men een boekje vol heeft dan kunnen de spelers een nieuw verkoopboekje krijgen op het secretariaat of bij ondergetekende. Het secretariaat is te vinden achterin de kantine.

  De bestverkopende speler/ speelster mag op kosten van SvSSS een shirt van zijn of haar favoriete voetbalclub uitzoeken. Er is ook een 2de en 3de prijs! En het bestverkopende team mag met het hele team frites komen eten met snack en er ook nog wat bij drinken.

  Op zaterdag 16 november 2019 dienen alle verkoopboekjes ingeleverd te worden of ingeleverd te zijn. Eerder mag natuurlijk ook. De boekjes kun je inleveren bij SvSSS op het secretariaat of bij ondergetekende. De spelers verkopen de loten d.m.v. een eenmalige automatische incasso van de koper. Hierdoor hoeven de spelers naderhand niet meer de verkochte loten naar de koper te brengen en geld te incasseren. Zij gaan dus maar 1x op pad voor de verkoop van de loten. Het afschrift van de bank of giro is dan het lotnummer.

  Belangrijk!! Laat de koper zijn of haar bank/ gironummer duidelijk invullen en een handtekening plaatsen.

  Dan willen wij hierbij alle spelers heel veel succes wensen met de verkoop van de Grote Club Actie loten.

  Ga jij het voetbalshirt van je favoriete club winnen of zit jij straks met je hele team te genieten van frites, snack en drinken?

  De opbrengst van de Grote Clubactie zal geheel ten goede komen aan het jeugdvoetbal!!
  Van de opbrengst van 2018 hebben wij weer prachtige nieuwe doelen en ballen kunnen kopen voor de jeugd van SvSSS!!

  Mochten er nog vragen zijn over de Grote Club Actie dan kun je hiervoor contact met ons opnemen.

  Succes allemaal met de verkoop van de loten.
  Met sportieve groeten,
  Christ Schoonus en Judith van de Pas

  Helmie Schalken
  Slimstraat 8
  5071 EK UDENHOUT
  013-5111264
  penningmeester@svsss.nl

   

rfwbs-slide