• Heb jij je FANshop al geopend?

  Beste trainers,

  Geweldig dat jullie team zo enthousiast meedoet met de Clubfund-actie die SvSSS samen met Plus Ammerlaan organiseert. Toch willen we je vragen ook de laatste teamleden te motiveren hun FANshop te openen en mee te gaan sparen.

  Hoe meer gratis FANproducten er namelijk in de shops besteld worden, hoe groter het bedrag dat de club aan het einde van de actie ontvangt voor Een activiteit voor de jeugdafdeling; het doel waar we de opbrengst voor hebben bestemd.

  Een teamlid is de actiefolder met persoonlijke code kwijt? Stuur me even een mail en ik zorg per omgaande voor een code waarmee de FANshop alsnog geopend kan worden. stan@svsss.nl

  Geen behoefte aan FANproducten met eigen foto? Laat ze sparen voor (jongere) clubgenoten óf de gratis FANspullen met alleen het clublogo in www.clubfund.nl/sssudenhout. Iedere verzilverde zegel betekent immers ook een bijdrage voor de clubkas...

  Plus Ammerlaan geeft nog tot en met 03-06-2023 zegels uit. Ga voor 100% deelname: leuk voor jouw team en top voor de club!

rfwbs-slide