• Hallo voetballers/voetbalsters,

  De afgelopen weken is er weer hard gewerkt door de TC jeugd en de trainers om de teamindelingen te maken voor het komende seizoen.

  Via de onderstaande links komt u in de  PDF documenten zien welke spelers in welke teams gaan uitkomen. De indelingen zijn met grote zorgvuldigheid gemaakt. Mochten er toch nog opmerkingen zijn van jullie kant, dan is er de mogelijkheid om dit te bespreken tijdens de inloopavond op 20 juni 2022 van 19:00 uur tot 20:00 uur in de kantine van SvSSS.

  Wanneer jullie gebruik wensen te maken van de inloopavond, wordt het gewaardeerd dat jullie dit voor 18 juni 2022 kenbaar maken per email. 

  Het emailadres is tcjeugd@svsss.nl.

  Na de inloopavond van 20 juni 2022 worden de teamindelingen definitief en zal er ook niet meer worden ingegaan op reacties en opmerkingen over de teamindelingen.

  De teamindeling van de JO19 lijn zal op een later tijdstip worden gecommuniceerd, omdat deze indelingstrainingen op dit moment nog niet zijn afgerond. Op dit moment wordt er nog gekeken naar de mogelijkheid om een MO13 team te formeren.

  Een aantal van deze meisjes zijn nu nog ingedeeld in JO11 en JO13 teams. Wanneer dit gebeurt zal dit worden gecommuniceerd met de betreffende teams. Er is hier al rekening mee gehouden met de indeling van de teams, waardoor deze meisjes uit de betreffende teams gehaald kunnen worden zonder dat er geschoven hoeft te worden met spelers.

  Namens de TC jeugd wensen we iedereen alvast een mooi seizoen 2022 – 2023.

rfwbs-slide