• kledingregelement

  Vanaf het seizoen 2022/2023 heeft onze club zich ten doel gesteld om alle spelende leden in hetzelfde tenue te laten voetballen.

  Het bestuur van svsss wil met haar kledingbeleid een uitstraling bewerkstelligen, zodat alle spelers, leiders, en trainers in een uniforme outfit op de club kunnen verschijnen.

  Daarvoor is er een kledingcommissie aangesteld door het bestuur om controle te houden op de uniformiteit en de contractuele verplichtingen.

  Tevens zullen zij zorg dragen voor de uitgifte en inname van de kleding. Om e.e.a duidelijk te maken zijn er een aantal regels opgesteld.

  Algemeen:

  • Bij slecht weer dient er een blauw thermoshirt gedragen te worden dit ivm uniformiteit van de club.
  • Alle spelers, speelsters van Svsss dragen met ingang van het seizoen hetzelfde tenue en dit van het merk Robey.
  • Elke speler/speelster die onder de vlag van Svsss uitkomt ontvangt voorafgaand aan het seizoen een wedstrijdshirt.
  • Het bijbehorende broekje en sokken worden door ieder lid zelf aangekocht. Deze zijn te bestellen in de webshop op de site, of verkrijgbaar bij het naaiatelier of bij sportzaak van Gool in Hilvarenbeek. Deze blijven dus eigendom van de speler/speelster.
  • Alle keepers zullen een oranje keepers shirt en broek krijgen.
  • Per team zullen er twee jassen/polo’s beschikbaar komen.

  Deze dienen bij elke wedstrijd gedragen te worden. Hiervoor zal er door deze personen een bruikleen overeenkomst getekend moeten worden. Deze jas/polo blijft dus eigendom van de club.

  Gebruik van de wedstrijd kleding:
  De door Svsss uitgegeven kleding mag alleen worden gedragen bij wedstrijden( of speciale gelegenheden)waar het team Svsss vertegenwoordigt. Dus niet tijdens trainingen of andere activiteiten, tenzij daarvoor toestemming is gegeven door de kledingcommissie.

  Elke speler/speelster respectievelijk ouder/voogd van onze jeugdleden is verantwoordelijk voor het wassen van het Svsss wedstrijd shirt volgens wasvoorschrift.

  Schade en of vermissing:
  Bij schade en of vermissing van het shirt, jas of polo moet zo snel mogelijk melding worden gemaakt bij de kledingcommissie. Op de club zullen er vervangende shirts aanwezig zijn.

  Uitgifte van vervangende kleding geschiedt tegen betaling van de volledige vervangingsprijs.

  Sponsoring en rugnummers:
  Er is door de kledingcommissie gekozen om geen shirt sponsoring meer te doen, dit vooral om de eenheid van het tenue te bewaken. Uiteraard zijn alle andere vormen van sponsoring mogelijk, bv: tassen, trainingspakken, jasjes enz. Dit ten alle tijden in overleg met de sponsor/kledingcommissie. Bij de senioren is shirtreclame wel toegestaan.

   Shirts zullen bij alle teams die op een groot veld spelen voorzien worden van een rugnummer. Het drukken van de rugnummers gebeurt willekeurig, er is dus geen voorkeur mogelijk.

  Inlevering kleding:
  Na afloop van het seizoen ongeveer tweede week van juni dienen alle wedstrijd shirts en kleding die eigendom zijn van svsss ingeleverd te worden. Deze zullen nagekeken worden en waar nodig aangevuld/vervangen worden.

  In de gevallen waarin dit reglement niet voorziet, besluit het bestuur van de vereniging Svsss. Afwijken van dit regelement gaat altijd in overleg met de kleding- of sponsorscommissie.

  Met sportieve groet,
  Kleding Commissie SvSSS
  Marc van Campen
  Ursula van Alem
  Fanny van Campen

rfwbs-slide