• Oproep aan iedereen die SvSSS een warm hart toedraagt!!

  SvSSS is altijd hard op zoek naar vrijwilligers, maar naar scheidsrechters in het bijzonder. We zijn op zoek naar extra scheidsrechters (van jong tot oud) die een steentje bij willen dragen aan het voetbalplezier van zowel de jeugd als de senioren. En daarbij doen wij een beroep op jou!! Uiteraard staat hier een mooie vergoeding tegenover.

  We horen regelmatig dat mensen niet weten of ze het kunnen, of dat ze niet weten of ze het leuk vinden. Daarom willen we de volgende misverstanden uit de wereld helpen:

  • Nee, het hoeft niet per definitie iedere week!
  • Nee, je hoeft de spelregels niet allemaal tot in detail te kennen!
  • Je hoeft zelf niet gevoetbald te hebben!
  • Je hoeft nog geen ervaring te hebben!
  • Je hoeft (nog) geen lid te zijn van de vereniging!
  • Je mag vrijblijvend eens kijken of het iets voor jou is zonder dat daar verplichtingen aan zitten!
  • Je hoeft geen eigen tenue, fluit of scoreblok aan te schaffen!

  Maar het belangrijkste is dat SvSSS jou keihard nodig heeft. Uiteraard staat daar een mooie vergoeding tegenover. Of je nu een vast team wilt fluiten, regelmatig wil rouleren of cursussen wil volgen. Alles is mogelijk. Ben je jeugdspeler en wil je gewoon eens kennismaken met het fluiten, start dan bij de pupillen/junioren.

  Met name voor de juniorenwedstrijden op groot veld (einde ochtend/begin middag) en voor de lagere seniorenteams die op zondag spelen, is het de afgelopen jaren lastiger geworden om voor alle thuiswedstrijden een scheidsrechter beschikbaar te hebben. Gelukkig dankzij een kleine maar zeer gemotiveerde groep verenigingsscheidsrechters lukte dat bijna iedere week wel weer, maar dit wordt steeds lastiger.

  Vanuit SvSSS kunnen we je de cursus vereniging scheidsrechter aanbieden. Daarnaast hebben wij een scheidsrechters coördinator waar je terecht kan voor al je vragen en een bevlogen scheidsrechterskorps met de nodige ervaring die je kunnen ondersteunen bij je eerste stappen als scheidsrechter. Ook stellen we je de benodigde materialen en, indien gewenst, scheidrechterkleding beschikbaar. Na de wedstrijd krijg je uiteraard een drankje aangeboden.

  Dus lijkt het je leuk om als verenigingsscheidsrechter bij SvSSS een wedstrijd in goede banen te leiden en wil jij graag een rol van betekenis spelen binnen de vereniging, meld je dan nu aan! Voor informatie over wedstrijden, cursussen, vergoedingen, kleding of andere vragen rondom het leiden van wedstrijden als scheidsrechter kun je terecht bij theo@svsss.nl of stan@svsss.nl.

  Wij hopen op vele enthousiaste vragen en aanmeldingen, want vele handen maken licht werk en Samen Staan we Sterk!!!

  Bestuur SvSSS

rfwbs-slide