• In het nationale sportakkoord is één van de vijf pijlers 'een positieve sportcultuur'. De ambitie is dat je in Nederland overal met plezier, veilig, eerlijk en zorgeloos kunt sporten. Plezier in sport is het fundament voor een leven lang sporten. Dat vraagt aandacht van iedereen. Het is nodig om ondersteuning aan bestuurders, trainers, begeleiders en ouders te geven om dit klimaat te creëren.

  Ook in Tilburg staat dit thema hoog op de agenda. Onder de noemer Sportplezier Tilburg werken we hard aan deze ambitie. Verenigingsondersteuning organiseert daarom in maart twee geweldig leuke activiteiten als aftrap voor Sportplezier Tilburg.

  Dinsdag 19-3-2019
  Sportief presteren ?? Inspiratiesessie over sportplezier bij verenigingen

  Fontys, Willem II, KNVB, Academie voor Sportkader, Centrum voor Pedagogisch Contact (CPC) en het Sportbedrijf gemeente Tilburg slaan de handen ineen. Kom naar het Willem II Stadion en laat je inspireren door het verhaal van Marcel van Herpen en zijn ervaringen als 'pedagoog in de sport' en voormalig prof voetballer Björn van der Doelen.

  Maandag 25-3-2019
  Theatervoorstelling '
  Pap, doe normaal' ?? Een gezellig avondje uit met je gezin, team of sportclub!
  Humoristische voorstelling voor alle betrokkenen bij de Tilburgse sportverenigingen: ouders en jeugd (12+), coaches, trainers, bestuurders, commissieleden, vrijwilligers, etc. in Theaters Tilburg.

  Wij vragen jullie deze bijeenkomsten onder de aandacht te brengen binnen jullie vereniging. Wij kunnen je helpen met het optrommelen van zoveel mogelijk mensen!

  Dit kan bijvoorbeeld door het delen van onze berichten die te vinden zijn op www.sportintilburg.nl en via de facebookpagina van Verenigingsondersteuning. Of door het overnemen van de Facebookberichtjes in de bijlage van deze mail op jullie eigen social media accounts. In de bijlage vind je verder een poster, een flyer en een digitale header van de voorstelling 'Pap, doe normaal' die je kan inzetten.

  Wil je graag fysieke flyers zodat je deze kunt uitdelen op je vereniging?
  Heb je interesse in posters van de theatershow, die je kunt ophangen op jouw vereniging?

  Laat het ons weten, dan sturen wij deze z.s.m. op!

  Wat is nou leuker dan een gezellig avondje uit met een flinke groep van jóuw sportvereniging?

  Heb je vragen? Mail dan naar sportplezier@tilburg.nl

  Of bel Chawa van der Jagt: 06-10924687

  Download flyer

rfwbs-slide