• Rondje langs de velden

  Naar aanleiding van het vertrek van Toon Heuvelmans zijn er de afgelopen weken gesprekken geweest met eventuele kandidaten voor het Heren 2e Senioren Selectie team.

  De keuze die goed overwogen is, was na intern overleg snel genomen, John Pennings geen onbekende binnen SvSSS wordt trainer van het Heren 2e Senioren Selectie team.

  We zijn blij met de terug keer van John binnen de SSS familie, en wensen hem veel succes.

  Niet alleen bij de selectie teams van Heren zijn mutaties te melden. Naar aanleiding van het vertrek van Corne van Vuren, doordat hij begrijpelijk gekozen heeft om en master te halen, en daarvoor alle tijd nodig heeft om dit naar behoren te kunnen verwezenlijken, zijn er ook trainer posities vrijgekomen bij de Selectie van de Dames.

  Na intern overleg en na gesprekken met George Voogd en Desiree Eras kunnen wij u mededelen dat respectievelijk George Voogd trainer wordt van het 1e Dames Selectie team en Desiree Eras trainster wordt van het 2e Dames Selectie team, beide voor twee seizoenen.

  Ook heeft Reno Testing zijn contract verlengt voor twee jaar als masseur/verzorger binnen de selectie van SvSSS, en voor diegene die zijn advies en zorg nodig hebben. We zijn dan ook blij met deze beslissing van Reno, die binnen de selectie meer is dan een masseur/verzorger.

  Technische Commissie Senioren, door privé werkzaamheden heeft Frans Diederen tijdelijk zijn werkzaamheden als voorzitter TCS sterk gereduceerd, zijn werkzaamheden worden tijdelijk waargenomen door Joost Smulders bekend binnen de SvSSS familie. Frans zien we gelukkig wel regelmatig terug bij wedstijden van S.v.S.S.S. op de zondagen.

  En als Frans Diederen weer terug is op zijn oude positie dan kunnen we hopelijk Joost Smulders behouden voor SvSSS.

  Vanuit het bestuur willen we graag de commissies en vrijwilligers bedanken die mee gewerkt hebben aan deze benoemingen en willen de Trainers / Trainsters en nieuwe Commissie leden veel succes wensen en bedanken voor hun vrijwillige inzet.

  Met vriendelijke groeten

  Bestuur SvSSS

rfwbs-slide