• Rondje langs de velden

  Hallo SSS–ers / spelers – vrijwilligers en supporters.

  Het CORONAVIRUS gaat langzaam minderen, wellicht de tijd om nu helemaal op je hoede te zijn. Maar samen met het lekkere weer klinkt het positief. En laten we hopen dat we in de tweede helft van augustus weer langzaam op kunnen starten met de senioren selectieteams van de heren en dames en dan vanaf maandag 30 augustus de jeugdelftallen/ senioren en damesteams.

  Door het hectische verloop van het afgelopen CORONA seizoen en het organiseren van de KNVB-regio cup voor de jeugdteams in de maand juni, hebben we met de stichting overleg gehad. Er is besloten dat het onderhoud van de velden plaats vindt in de maanden juli en augustus. Aanvang onderhoud 28 Juni en einde onderhoud 29 augustus. Veld 4 is al gestart met groot onderhoud, dus daar mag vanaf 24 mei al niet meer op gespeeld worden.

  In het weekend van 23 t/m 25 juli hebben we nog een jeugdkampweekend bij Sv SSS.

  We wensen alle deelnemers en leiders veel plezier en heel goed weer.

  En hopelijk is CORONA dan grotendeels vertrokken.

  KANTINE, zoals jullie vernomen hebben heeft het bestuur in samenspraak met de kantine beheerster besloten de kantine te sluiten tot +/- half augustus, exacte openingsdatum volgt nog en we brengen u op tijd op de hoogte.

  De Vliegende Reporter.

rfwbs-slide