• Dag trainer/leider van SvSSS,

  Herkennen jullie bovenstaande conversatie?
  Iedereen zal het wel eens ervaren hebben. Een groep sporters, waarvan je het gevoel hebt dat ze niet doen wat je graag zou willen. De training niet gaat, zoals je graag zou willen .... De oefening niet gaat, zoals je hebt bedacht.

  Of je nu hoofdtrainer bent, pupillentrainer of leider van een elftal. Of de spelers nu jong of oud zijn ..... Het coachen van een groep sporters is niet altijd makkelijk.

  Dus hoe doe je dat nou? Wat is nu een goede benadering richting je groep. Hoe zorg je voor een positief sportklimaat? Hiervoor bieden we aan alle trainers en leiders van SVSSS vier scholingsavonden aan op:

  Vrijdag 5 nov, 12 nov, 19 nov en 26 nov.
  Van 19.00u tot 20.30u
  Locatie: Sportpark SVSSS

  De scholingsavonden wordt gegeven door Mark van lersel en Patrick Cohen. Zie ook www.jeugdvoetbalbegeleiding.nl

  Het is niet verplicht, maar we hopen dat iedereen deze scholingsavonden wil volgen! Naast mogelijk persoonlijke leerdoelen, zijn deze vier avonden een mooie gelegenheid om elkaar als trainers/leiders beter te leren kennen en verbinding met elkaar te vinden.

  Kan je een van de avonden niet? Niet erg. Geef bij opgave aan welke avonden je wel kan! Gezien de opbouw van de cursus is 3 van de 4 avonden wenselijk.

  Geef jezelf voor 18 okt op via een appje of belletje naar jouw lijn-coördinator.

  Met sportieve groet,
  TC-Jeugd

  Meer informatie

rfwbs-slide