• Super verkoop loten “Grote Clubactie” 2018 door 113 leden van SvSSS !

  Jazeker, u leest het goed.

  113 Jeugdleden vanaf de miniteams t/m de JO17-1 hebben een topprestatie geleverd door maar liefst 1125 loten te verkopen van de "Grote Clubactie" Nooit eerder was dit aantal zo hoog als dit jaar bij onze vereniging! Alle lotenverkopers en loten kopers, hartelijke dank hiervoor namens SvSSS.

  Het opgehaalde bedrag dit jaar is???????? € 2700,00 + daarbovenop een bonus van € 300,00! Supertrots mogen jullie zijn, allemaal.

  Zoals afgesproken zijn er natuurlijk ook winnaars onder de lotenverkopers. Welke speler heeft de meeste loten verkocht en welk team samen de meeste?

  Winnaar met 61 verkochte loten is??.Jurre van der Rijt uit de JO12-1 ! Hij mag een origineel shirt uitzoeken van zijn favoriete club.

  Het team met de meest verkochte loten samen is??.. de JO12-1 met 119 loten ! Dat wordt lekker patat en snack eten in de kantine! Van harte proficiat hiermee Jurre en JO12-1.

  Onder de verkochte loten door onze leden zijn 6 prijzen gevallen! Proficiat allemaal, houd je brievenbus in de gaten!

  Een zeer speciaal woord van dank is voor onze penningmeester Mevr. Helmie Schalken. Zij heeft namelijk al die 1125 loten een voor een handmatig op haar computer moeten invoeren!! Helmie, SUPER bedankt hiervoor namens SvSSS.

  De opbrengst wordt uiteraard besteed aan materialen voor onze jeugd!!

  Met sportieve groet,

  Helmie Schalken
  Christ Schoonus


  Trekkinguitslag

rfwbs-slide