• SvSSS gaat verantwoord loten verkopen voor materiaal voor de jeugd

  Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2020. Ruim 260.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. Zo ook Sv SSS. De jeugd leden van Sv SSS zetten zich dit jaar in voor materiaal voor de jeugd.

  Verantwoord loten verkopen
  De leden van Sv SSS  zullen op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Naast de oude methode kan er nu ook via een QR code verkocht dit kan dus op gepaste afstand i.v.m.de  Corona maatregelen Meer informatie over verantwoord loten (ver)kopen tijdens de Grote Clubactie 2020 is te vinden op clubactie.nl / zie afbeelding.

  Extra inkomsten hard nodig
  “Onze leden zetten zich dit jaar in om extra geld op te halen voor nieuw materiaal voor de jeugd. We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving!” Juist nu kunnen ze die extra steun goed gebruiken.

  80% gaat naar de club
  Jaarlijks doen ruim 5.000 verenigingen mee met de Grote Clubactie en in totaal halen zij zo’n € 9 miljoen op voor het Nederlandse verenigingsleven. Groot, klein, sport of cultuur, alle soorten verenigingen kunnen extra geld ophalen door loten te verkopen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de clubkas gaat.

  Vorig jaar lukte het onze vereniging  om maar liefst € 2380,00 op te halen. Met de opbrengst realiseerden zij het gestelde doel en ging de opbrengst geheel naar de jeugd.

  De trekking van de Grote Clubactie 2020 vindt plaats op woensdag 9 december. Vanaf donderdag 10 december vind je de trekkingsuitslag op clubactie.nl

rfwbs-slide