• SvSSS kiest voor Office 365 om klaar te zijn voor de toekomst op ICT gebied

    SvSSS naar de Cloud

    Voetbalvereniging SvSSS gaat starten met het gebruik van Office 365. Deze cloudoplossing helpt de vereniging om gemakkelijker informatie uit te wisselen en te bewaren en beter samen te werken. Niet alleen het bestuur kan ermee werken, maar straks ook de commissies. Zo kan SvSSS haar continuïteit en professionalisering verder doorvoeren.   

    Met Office 365 heeft SvSSS een oplossing gevonden voor documentmanagement, intranet en extranet. De vereniging heeft gekozen voor een cloudoplossing, mede omdat Microsoft verenigingen helpt met het ter beschikking stellen van Office 365 tegen zeer gereduceerde tarieven (zelfs grotendeels gratis). We maken gebruik van de functionaliteit van Office 365 en zo realiseren we een centralisering van gegevens en krijgen een professionele emailoplossing. Daarnaast is onze informatie nu altijd en overal beschikbaar, op elk device. 

    Ben Weijters: “Met de implementatie van Office 365 maken we weer een stap als vereniging, we worden er (hopelijk) toekomstbestendiger van. Nu heeft iedereen allerlei documenten op zijn eigen computer staan voor zijn functie. Zodra een vrijwilliger vertrekt, vertrekken de documenten mee en kan de volgende weer van voor af aan beginnen.”  Ook geeft hij nog aan: “Daarnaast krijgt SvSSS intranet, waar vrijwilligers informatie kunnen vinden en waarbij ze maar één keer hoeven in te loggen voor alle applicaties. Met de invoering van Office365 maken we tevens een grote stap in de handhaving van de AVG, omdat Microsoft hier alle benodigde mogelijkheden voor biedt!”

rfwbs-slide