• SvSSS nieuws & aanleg nieuw kunstgras

  Beste leden,

  Over 4 weken start het nieuwe seizoen 2019-2020 alweer!

  Maar voordat we daaraantoe zijn is er in de achter ons liggende maanden alweer veel werk verzet door onze vrijwilligers op ons sportpark.

  Ook de komende maand gaan wij hier nog mee door, we zijn zeker nog niet klaar met alles wat er moest gebeuren.

  Wat is er zoal al gedaan!
  Het nieuwe kunstgras ligt er al in dus daar kan op gespeeld en getraind worden.

  Zonder materialen kan je niet trainen, dus alle kasten zijn weer in orde gemaakt! Er zijn bij diverse teams nieuwe ballen in de kasten gedaan en deze zijn weer voor een gedeelte geschonken door "KOZION Kunststof Kozijnen" en een gedeelte door de vereniging zelf van de opbrengst van de grote clubactie.

  We hebben weer 4 nieuwe pupillendoelen op wielen mogen aanschaffen van de vereniging. Ook een grote verrijdbare goal is aangeschaft voor op het kunstgrasveld. Het geld hiervoor komt uit de pot met opbrengst van de Rabobank actie!

  Hartelijke dank daarvoor aan alle instanties hierboven vermeld namens SvSSS.

  Autobedrijf "Cock van de Loo" uit Helvoirt heeft voor onze regeninstallatie 2 nieuwe accu’s geschonken! Hartelijke dank aan deze firma namens SvSSS en Stichting Exploitatie Sportpark Zeshoeven!

  Onze hoofdtrainer Cemal Yilmaz heeft aan onze selectiegroep senioren 2 voetvolley sets en 2 loopladers geschonken! Cemal, hartelijke dank hiervoor!

  Onze verzorger Reno heeft van de vereniging een prachtige hometrainer mogen aanschaffen waar al onze geblesseerde spelers gebruik van mogen maken om te herstellen.

  Als u op het sportpark komt zal u zien dat er veel veranderd is. Er zijn heggen verwijderd en er is hekwerk geplaatst. We gaan ander hekwerk plaatsen rondom de fietsenstalling en rondom het terras voor de kantine. Ook zijn we nog zoekende voor nieuw meubilair voor op het terras.

  De grasvelden zijn, en worden, nog steeds behandeld tot eind Augustus om een zo optimaal gras/speel veld te verkrijgen. Gelieve de eerste weken van de trainingen in September de keepersgebieden van veld 2 en 4 te sparen!

  U ziet, wij hebben met ons groepje vrijwilligers niet stil gezeten de afgelopen maanden. Wij vragen iedereen dan ook vriendelijk, maar ook dringend, om correct en netjes om te gaan met al de dingen die hierboven besproken zijn!

  En om met de woorden de spreken van onze voorzitter Ben: Laat zien dat je een "SvSSS Hart" hebt!

  Trainers die nog geen sleutels hebben en trainers die alleen nog een sleutel moeten hebben voor een kast kunnen met mij contact opnemen. Voor diegene die nog geen sleutels hebben geld een borg van €25 bij afhalen van de sleutels. Bel mij hierover en wacht niet tot je gaat trainen! Mijn bed staat niet alle dagen op het sportpark! Ook kunnen de teamleiders hun teamtenue-intrapballen-waterzak, enz. enz. al op komen halen bij mij!

  Komende Maandag 5 Augustus zit ik in de bestuurskamer op de tribune hiervoor van 18.30 tot 20.00 uur. Ingang poort Sportlaan!

  Rest mij nog u allen, namens SvSSS, S.E.S.Z. en alle vrijwilligers, een superfijn en sportief seizoen 2019-2020 toe te wensen.

  Zie in de slider wat foto’s over gedane dingen op het sportpark.

  Met sportieve groet namens ons allen,

  Christ Schoonus
  06-51435497


 • 1 Nieuwe verrijdbare doelen
  2 Gesponsorde accu's
  3 Aanleg nieuw hekwerk
  4 Nieuwe ballen voor diverse teams
  5 Oude veld snijden
  6 Oude veld eruit halen
  7 Nieuwe veld erin leggen
  8 Nieuwe korrels erop

rfwbs-slide