• SvSSS Scholingsavonden

  Herkent u het als trainer. Dat u een prachtige oefening weet, maar de spelers niet doen wat u zegt. Bent u dan zo slim....of zijn zij zo dom?

  Op 24 januari en 31 januari hebben we twee hele mooie scholingsavonden gehad, die in het teken stonden van twee vragen. Wat is een goede training en hoe geef je een goede training.

  Op 24 januari gaf Mike van Strien, onze eigen hoofdjeugdopleider, een presentatie hoe je een training voorbereid en hoe je komt tot een goede invulling van je training. Aanvullend daarop presenteerde Mark van Iersel en Patrick Cohen, Positief Voetbalklimaat Tilburg, hoe je een training doceert aan jeugdspelers en hoe je jeugdspelers positief kunt stimuleren.

  Woensdag 31 januari hebben we de theorie in praktijk gebracht. Onze eigen JO12 gaf een prachtige staaltje voetbal weg onder leiding van Mark en Patrick in een voorbeeldtraining. Team JO12, dank hiervoor!

  De opkomst was met minimaal 20 trainers/begeleiders uitstekend te noemen. We hopen dat jullie voldoende nieuwe stof opgenomen hebben wat ten goede komt aan onze jeugd.

  Mike, Mark en Patrick hartelijk dank voor jullie bijdrage, maar bovenal heel veel dank aan alle trainers/leiders die aanwezig waren. Met minimaal 20 deelnemers hadden we een fraaie opkomst. We hopen dat jullie voldoende nieuwe stof opgenomen hebben wat ten goede komt aan onze jeugd.

  Mocht er iemand nog vragen hebben, stel ze gerust aan Mike. Hij is regelmatige op het sportpark. Kan je hem niet vinden, mail HJO@svsss.nl of bel hem 06-43274112 De TC jeugd!

rfwbs-slide