• SvSSS / v Gool Sport / “t Atelier

  Beste leden,

  We hebben goed nieuws! We hebben onze sponsorovereenkomst met Van Gool Sport verlengd tot 30 juni 2022 - Sinds december 2020 is de vestiging in Udenhout gesloten en wordt de kledinglijn van SVSSS verkocht via Van Gool Sport Hilvarenbeek. Vanaf heden is Van Gool sport  een samenwerking met ’t Atelier in Udenhout aangegaan waar jullie per direct jullie wedstrijd sokken / broekjes en shirtjes kunnen halen.

  Om het voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken om de kleding van SVSSS te bestellen hebben we een aantal mogelijkheden gecreëerd:

  1. Bestellen, laten bedrukken, direct meenemen van de volledige SVSSS kledinglijn in de winkel in Hilvarenbeek. (Doelenstraat 76,5081 CM Hilvarenbeek,013 - 505 5981) Daarnaast is er een uitgebreid voetbalassortiment zoals je gewend bent bij van Gool Sport in de winkel verkrijgbaar.

  2. Directe verkoop, eventueel laten bedrukken,van het SVSSS wedstrijdshort / sokken en shirts in de winkel van ’t Atelier, in de Kreitenmolenstraat 134 in Udenhout.

  3. Bestellen van de volledige SVSSS kledinglijn via de nieuwe SVSSS webshop is via de link: https://clubs.deventrade.com/nl/sv-sss  en is online, laat je sportartikelen thuisbezorgen of haal ze op in Hilvarenbeek of Udenhout. We moeten nog een keuze maken m.b.t. het juiste verenigingsshirt.

  4. Interesse om een elftal aan te kleden of heb je vragen hierover? Neem contact met op met sponsering@svsss.nl (Ron Driessen)

  De samenwerking tussen de drie bovenstaande partijen heeft er toe geleid dat vanaf heden alle SvSSS kleding bij ’t atelier te koop is. De  meeste artikelen zijn  ook op voorraad of ze bestellen de gewenste kleding voor u. De winkel is geopend alle dagen van 9.00u tot 17.00u, vrijdag tot 16.00u en op zaterdag van 9.00u tot 12.00u.

  ’t Atelier
  Kreitenmolenstraat 134
  Udenhout

  013-5114923 / info@tatelier.nl

rfwbs-slide