• We zitten midden in de vakantietijd maar de eerste spelers en trainers staan al weer te popelen om te beginnen aan een nieuw seizoen!! Een seizoen vol nieuwe uitdagingen en nieuwe tegenstanders.

  Aangezien we voorlopig nog niet op de velden mogen hierbij een aangepast trainingsprogramma. Mocht je hier gebruik van willen maken dan dit graag per mail doorgeven aan;  christschoonus@home.nl. Christ weet dan welk elftal aanwezig is en kan hiervoor, indien nodig, de juiste spullen klaar zetten.

  Mocht je gebruik maken van goaltjes of ander materiaal dat naast het veld staat, dan deze ook weer graag terug zetten op de juiste plaats na de training!!

  We mogen weer trainen vanaf 5 Augustus, maar alleen op het kunstgras.

  Natuurlijk heb je om te trainen ook trainingsmateriaal nodig. Ook deze zomer zijn er diverse nieuwe materialen aangeschaft en andere vernieuwd.

  Ben hier aub zuinig op, dit kost de vereniging jaarlijks veel geld!!!!

  Dus kasten netjes en opgeruimd houden, hesjes ophangen na de training zodat ze kunnen luchten en/of drogen!! Ballen na de training tellen en zorgen dat alles weer compleet is en de ballen in de daarvoor bestemde netten opruimen.

  Ben je nieuw als trainer/leider dan heb je natuurlijk een sleutel nodig voor de kleedkamers en de kasten. Ben je al langer trainer/leider, dan kan je de sleutel voor de juiste kast ophalen. Dit kan via Christ Schoonus.

  Als je hem vooraf belt, 06-51435497, dan kun je met hem een afspraak maken om deze sleutel(s) af te halen.

  Voor het gebruik van de sleutel(s) vraagt men € 25,00 borg die men terug krijgt als men deze weer inlevert.

  Wij wensen een ieder een succesvol sportief seizoen toe met vele mooie wedstrijden en intensieve maar ook gezellige trainingsavonden.

  Met sportieve groet; 

  Technische Commissie Jeugd
  Technische Commissie Senioren
  Bestuur SV.SSS

  Download Schema

rfwbs-slide