• Vacatures overzicht

  Het ledenaantal van SvSSS groeit gestaag. Het aantal vrijwilligers helaas niet. We hebben u heel hard nodig! Heb jij interesse om mee te denken en invloed uit te oefenen op het wel en wee van onze vereniging? Bel met Ben Weijters, 06 - 11 49 11 72, of met Ralf Vranken, 06 – 24 64 42 91. Binnen SvSSS zijn we op zoek naar personen voor diverse functies.

  Je kan ook een mail sturen naar de vrijwilligerscommissie voor andere vrijwilligersmogelijkheden binnen SvSSS, mail dan naar vrijwilligerszaken@svsss.nl

 • Vacatures senioren

  Sponsorcommisie: de club kan niet bestaan zonder goede sponsoren, vind jij het leuk om de contacten met onze sponsoren te behouden en verder uit te breiden, neem dan vooral contact op.  Media/ICT: niet meer weg te denken uit onze club. Wij zoeken nog enthousiastelingen die redactioneel en/of goed zijn met multimedia. Daarnaast zou iemand met kennis van sharepoints ook zeer welkom zijn, meld je gerust aan.
   


  Kantine: draag je graag je steentje bij door te helpen in de kantine, naam dan contact op met vrijwilligerszaken@svsss.nl.

  Materialenbeheer: cruciaal voor het spelplezier van al onze leden zijn de materialen die wij gebruiken. Mocht je willen assisteren bij het op peil houden van alle materialen, meld je dan gerust.


  Activiteitencommissie: deze commissie kan nog veel enthousiaste handjes gebruiken die helpen bij alle activiteiten die voor de leden worden georganiseerd. Het gaat hierbij om activiteiten voor senioren, junioren en clubacties.  Wedstrijdsecretariaat: om alles op de speeldagen goed te laten lopen, hebben wij extra mensen nodig die dit graag zouden willen doen.  TC senioren: in deze commissie zijn wij nog op zoek naar een dame die graag mee wil denken over het voetbaltechnische beleid van SvSSS. Graag komen wij in contacte met jou.

 • Vacatures jeugd

  Westrijdsecretariaat jeugd: een wezenlijk ondereed van het spelplezier voor de jeugd is dat de wedstrijden, toernooien en vriendschappelijke wedstrijden goed zijn georganiseerd. Wil jij hieraan bijdragen, neem dan contact op.

  Technische Commissie Jeugd: Het voetbaltechnische beleid van SVSSS moet ook op maat gemaakt worden voor de juegdteams. Vind jij het leuk om hierover na te denken, laat dan snel van je horen.
   
   

  Materialenbeheer: cruciaal voor het spelplezier van al onze leden zijn de materialen die wij gebruiken. Mocht je willen assisteren bij het op peil houden van alle materialen, meld je dan gerust.


  Activiteitencommissie:
  deze commissie kan nog veel enthousiaste handjes gebruiken die helpen bij alle activiteiten die voor de leden worden georganiseerd. Het gaat hierbij om activiteiten voor senioren, junioren en clubacties.

 • SvSSS is vanaf heden een Erkend Leerbedrijf

  Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) heeft SvSSS de titel 'erkend leerbedrijf' toegekend. Dit betekent dat studenten van beroepsopleidingen zoals bijvoorbeeld ROC Sport en Bewegen bij ons terecht kunnen voor hun meeloop- of afstudeerstage.

  Ben jij ook nieuwsgierig naar de stagemogelijkheden bij onze club?
  Voor vragen kun je contact opnemen met Juul van Ingen of Judith van de Pas. Of stuur een email naar vrijwilligerszaken@svsss.nl

rfwbs-slide